Evenement informatie

RUNEXPECTED
Wanneer: zondag 14 mei 2023
Waar: Breepark, Breda
Tijd: 13.00 - 17.00 uur

We starten in kleine groepjes tussen 13.00 en 14.30 uur. Je krijgt van te voren jouw starttijd te horen. Afhankelijk van je snelheid en de tegenvallers waar je mee te maken krijgt, doe je er ongeveer 45 minuten tot 1,5 uur over om van start naar de finish te komen. Mocht je een voorkeur hebben voor een starttijd (tussen 13.00 en 14.30 uur) neem dan contact op via runexpected@outlook.com. 


Algemene informatie
Wie zich inschrijft voor een hardloopevenement, weet van te voren hoe lang de afstand is, hoe het parcours loopt en wat je ongeveer kunt verwachten. Maar bij het hardloopevenement Runexpected is dat nét even anders... Het is de meest ónvoorspelbare run van Nederland! Een onzeker avontuur, vol onverwachte situaties en tegenslagen. Misschien kom je een rugby-team tegen, moet je langlaufen door de sneeuw of leg je een deel van de afstand af met de TukTuk. De spanning over het parcours en de onbekende obstakels is bij de deelnemers natuurlijk om te snijden en daarom geven we door middel van smileys in aanloop naar het evenement enkele hints weg. Onthoud ook hierbij..niets is wat het lijkt!


Programma

++?+?+?+?+?+?

Afstanden 
Het zou niet de meest onvoorspelbare run van Nederland zijn, wanneer je exact weet welke afstand je gaat lopen. Hoe ver je mag rennen, dat is natuurlijk nog onbekend! Wel hebben we voor ieder wat wils. Is het je eerste run of ben je dit jaar minder getraind dan je had gewild? Dan ren je de familieroute (4 tot 6 km). Ben je een regelmatige hardloper of gewoon superfit? Dan hebben we voor jou de extreme lus, maar reken dan ook op extra veel tegenvallers! (8 tot 10 km). Pas op de route zal duidelijk worden hoe je beide lussen kunt volgen, laat je dus niet uit het veld slaan!

Vrijwilligers gezocht!
Doe jij niet mee met de run, maar zou je wel willen meehelpen op 14 mei aan dit fantastische evenement? Meld je dan hier aan als vrijwilliger en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.