Evenement informatie

RUNEXPECTED
Wanneer: zaterdag 21 mei 2022
Waar: Houtrak Spaarnwoude - Parkeerterrein Terrassenheuvel, Zuiderweg, 1165 MW Halfweg

Locatie
Er is een parkeerterrein dat dichtbij het start/finishterrein ligt en vanwaar er routebordjes hangen richting de start. Als je de navigatie instelt op ‘Parkeerterrein Terrassenheuvel, Zuiderweg, 1165 MW Halfweg’ of via Google Maps navigeert naar de ‘CoffeeJeep’ dan kan je niet alleen een goede cappuccino halen, maar ook de auto lekker dichtbij parkeren!

Programma
11:30 Terrein & inschrijfbalies open
12:00 Welkom 
12:15 Start
15:00 Feestelijke afsluiting & bekendmaking eindbedrag
17:00 Einde evenement

Garderobe
Op het terrein is er de mogelijkheid om spullen (jassen/tassen) weg te leggen in de garderobe. Deze is niet bewaakt en dit is dus op eigen risico.

Eten & Drinken
Op het start/finishterrein worden door vrienden van Runexpected Dutch Weed Burger en Lamb Weston diverse snacks aan onze deelnemers en hun supporters aangeboden. Verder is er een bar waar alcoholische en non-alcoholische dranken na de run gekocht kunnen worden om te proosten op de geleverde prestatie!

Route
De route slingert door het prachtige recreatiepark Spaarnwoude. Het parcours is niet afgezet waardoor onwetende voorbijgangers de run nog nét iets onverwachter kunnen maken. Door middel van routebordjes en vele vrijwilligers zullen we ervoor zorgen dat de route duidelijk is, maar we vragen ook om eigen verantwoordelijkheid en oplettendheid.

Toeschouwers
Lukt het je niet om dit jaar mee te rennen? Geen nood, je kan nog steeds onderdeel zijn van dit unieke evenement. Bij de start / finish locactie valt genoeg te beleven en kan je de deelnemers natuurlijk aanmoedigen. 

Minimale leeftijd
De minimale leeftijd voor RUNEXPECTED is 12 jaar onder begeleiding van een volwassenen. Vanaf 18 jaar is er geen begeleiding meer nodig.

Hoe werkt het?
Meld je aan, koop een startbewijs van 50 euro en vraag vrienden, familieburen en iedereen die je kent jou te sponsoren.

Vrijwilligers gezocht!
Doe jij niet mee met de run, maar zou je wel willen meehelpen op 21 mei aan dit fantastische evenement? Meld je dan hier aan als vrijwilliger en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.