Stop onvoorspelbaarheid en onzekerheid bij NF

Marco Rutten

( Inschrijfgeld volwassenen individueel | Lid van team: AstraZeneca )

van totaal € 250 (24%)

Neurofibromatose (NF) is een rotziekte. En heel onvoorspelbaar. 

Als vader van een zoon met NF weet ik hoe onvoorspelbaar de ziekte is en wat voor een onzekerheid het geeft voor de toekomst.

Laten we samen zorgen voor een mooie toekomst voor alle NF patienten door de onvoorspelbaarheid en onzekerheid bij NF te stoppen. Dit kan alleen maar door de wetenschappelijke onderzoek te steunen.

Daarom doe ik op 14 mei mee aan het unieke sportevenement Runexpected! Een onzeker avontuur, vol onverwachte situaties en tegenslagen. Ik heb geen idee wat me te wachten staat, maar er is veel geld nodig voor meer onderzoek naar NF! Help jij mij of een andere deelnemer in ieder geval goed op weg met een donatie?

Samen zetten we ons in voor de wetenschappelijke onderzoek om tumoren bij kinderen tegen te gaan!  Let's beat NF

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 15 04-05-2023 | 10:50 Ik hoop dat jullie heel veel geld ophalen voor dit goede doel. Het is niet alleen voor jullie zelf maar voor alle mensen met NF en hun naasten heel belangrijk dat hier onderzoek naar gedaan wordt, zodat dit in de toekomst mogelijk niet meer zo'n ingrijpende aandoening hoeft te zijn. Ik ben nu al benieuwd naar je verhalen over deze onvoorspelbare run.
€ 45 25-04-2023 | 17:15