Evenementinformatie

Een goede voorbereiding is het halve werk, toch? Daarom vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt om op 25 mei 2025 te vlammen tijdens de vierde editie van RUNEXPECTED.

Wie?           
Jij en nog honderden andere dappere strijders met of zonder rennersbenen, maar wel boordevol doorzettingsvermogen

Wat?           
RUNEXPECTED natuurlijk, de vierde editie alweer van de allerleukste onvoorspelbare run van... misschien wel de hele wereld!

Waar?         
Rotterdam it is! 

Wanneer?   
Zondag 25 mei 2025

Waarom?     
Omdat 4.000 tot 5.000 Nederlanders met neurofibromatose (NF) iedere dag opnieuw een onvoorspelbare dag tegemoet gaan. Neurofibromatose is een genetische aandoening die leidt tot de vorming van tumoren op zenuwweefsel. Deze tumoren kunnen overal in het lichaam voorkomen en variëren van goedaardig tot kwaadaardig. De symptomen zijn heel wisselend: de ene patiënt kan voornamelijk huidafwijkingen hebben, zoals de kenmerkende 'cafe au lait'-vlekken, terwijl de ziekte bij een ander leidt tot epilepsie, botvergroeiingen, leerproblemen, gehoorverlies en een verhoogd risico op kanker. 

Hoe?           
Met RUNEXPECTED maken we een vuist tegen NF en halen we, al rennend, zoveel mogelijk geld op voor onderzoek naar NF. Alles voor een betere toekomst met NF!Wat is het programma?
Ho ho, nu loop je erg hard van stapel. Een onuitwisbaar en bruisend programma maken, kost even tijd. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je hoort alle ontwikkelingen als eerst!

Routes
Hier kunnen we nu al een duidelijk antwoord op geven: deze delen we niet vantevoren. Iets met 'unexpected' in onze naam... Maar we beloven dat we heel goed zijn in léuke verrassingen!

Bereikbaarheid
Informatie over parkeer- en ov-mogelijkheden verschijnen hier ruim voor de eventdatum. Geen zorgen, in Rotterdam is alles prima bereikbaar!