Team Daan

Team Daan Doet Het Weer!!!

Runexpected begint over:

van totaal € 6.000 (31%)

Daan is jarig tijdens deze Runexpected 2024 en hoe kun je beter je verjaardag vieren dan te rennen voor NF, met een heleboel lieve familie en mensen om je heen!!!
We willen ons heel graag weer gaan inzetten voor NF!!! Zodat we samen met z'n allen een SUPER bedrag kunnen ophalen, om nog meer onderzoek mogelijk te maken voor deze rotziekte. Dat verdienen ze!!!

Helpt u ook tumoren bij kinderen tegen te gaan? Doneer dan alsjeblieft

Op zondag 26 mei gaan wij weer meedoen aan de Runexpected in Rotterdam. Het initiatief van “Let’s beat NF”. De organisatie die zich sterk maakt voor de financiering van wetenschappelijk onderzoek naar NF. NF staat voor Neurofibromatose en is met name een huid- en zenuwziekte. Kenmerkend is de ongeremde groei van tumoren. Deze kunnen o.a. kanker, dwarslaesie, verstikking en hevige pijnen veroorzaken. Maar ook het merendeel van de kinderen ervaart behoorlijke leerproblematiek.

Wat en wanneer je iets krijgt is heel onvoorspelbaar en blijft je leven lang onzeker. Gelukkig weet je nooit wat er in je leven gaat gebeuren, maar toch moet je er maar mee dealen.

Wij zijn super trots op onze zoon! Hij gaat zich inzetten voor deze zeldzame ziekte. Dat hij deze run gaat lopen samen met ons is een hele overwinning. Net zoals elke dag moeten dealen met de gevolgen van NF! En daarom lopen wij mee. Om geld in te zamelen voor meer onderzoek, want dit is nodig!!! En het is een fantastisch evenement voor alle kids/gezinnen die met deze ziekte te maken hebben. Het wordt vast weer een onvergetelijke dag!

Een dag om te ervaren dat hij het ook kan!!!

Alle kleine beetjes samen maken het tot een heel mooi en onvergetelijk gebaar!!!

 

Bekijk alle
€ 15 27-02-2024 | 22:35 Succes 🏃‍➡️🏃
€ 25 26-02-2024 | 23:08
€ 15 26-02-2024 | 19:39
€ 10 26-02-2024 | 18:35
€ 15 26-02-2024 | 17:58
Bekijk alle

Statiegeldactie bij de AH in Dongen, de gehele maand MAART!!!!

29-01-2024 | 16:52 Lieve mensen, Wij hebben iets geweldigs kunnen fiksen! Een statiegeldactie bij de AH in Dongen. Kijk even naar ons blogje, dan ben je op de hoogte. Wij willen jullie graag vragen om deze actie ZOVEEL mogelijk te delen, zodat we een mooi bedrag bij elkaar kunnen sparen in de maand MAART. Alvast heel erg dank jullie wel. Team Daan Doet Het!!! Rennen voor NF tijdens de Runexpected op 26 mei in Rotterdam
Lees meer