RUNEXPECTED 2024 hakte zelfs de weergoden in de pan

18-06-2024 | 15:36

Een start/finishterrein aan de voet van de Erasmusbrug, 588 strijdlustige deelnemers, zestien totaal uiteenlopende 'tegenvallers', twee routes, aanstekelijk enthousiasme en een flinke scheut saamhorigheid zorgden op 26 mei jl. voor een bruisende derde editie van RUNEXPECTED. 'Verwacht het onverwachte' was de eerder gecommuniceerde belofte. Dat zelfs het weer daarin meeging, merkten de deelnemers pas op de kade bij het Willemsplein, waar regen, zon en wind elkaar afwisselden. Helemaal in lijn met het verrassingselement waar Runexpected om bekendstaat.

Toch kon niets kon de sfeer bederven. Van de opblaasbare krokodil en hamer tot aan de rockgitaar en eenhoornzwemband die deelnemers random ontvingen als attribuut voor de run, en de warming-up dansjes met host Jamie Trenité tot aan een groep cheerleaders die iedere renner oppepten... alles stond in het teken van optimisme. Een dag met, naast een grote vuist, ook een (schater)lach voor de NF-patiënt die dankzij het opgehaalde bedrag van €156.547,00 hopelijk een iets rooskleurigere toekomst tegemoet gaat. Want daar draait het allemaal om: LET'S BEAT NF! 

Gebruik de pijltjes naast de afbeelding boven dit artikel om meer foto's te bekijken. Alle 97 gemaakte foto's downloaden? Het kan via deze link!