RUNEXPECTED 14 mei 2023

Neurofibromatose (NF) is een rotziekte. En heel onvoorspelbaar. Daarom organiseren wij in 2023 voor de tweede keer het unieke sportevenement - RUNEXPECTED - De meest ónvoorspelbare run van Nederland’. Een onzeker avontuur, vol onverwachte situaties en tegenslagen. Misschien kom jij een rugby-team tegen, moet je langlaufen door de sneeuw of leg je een deel van de afstand af met de TukTuk. Wordt het voor jou onvoorspelbaar uitdagend? Onvoorspelbaar ingewikkeld? Of gewoon weer onvoorspelbaar leuk?

 

Lees meer Lees minder

Runexpected begint over:

Bekijk alle

 

Doe op 14 mei 2023 mee met RUNEXPECTED en ga de meest ónvoorspelbare run van Nederland aan! 

Start zelf een actie of doe mee met je familie, je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor.

Waarom meedoen?

  • Het leukste familie evenement van het jaar
  • De opbrengst komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek, waarmee we NF de wereld uit willen helpen en het leven van mensen met NF beter en dragelijker willen maken, om te beginnen bij kinderen
  • Naast de run kun je rekenen op nog veel meer onvoorspelbare belevenissen, je hebt na afloop ábsoluut iets bijzonders meegemaakt
  • Op een mooie en goed bereikbare locatie in Breda

 

Het inschrijfgeld bedraagt €45,-

Voor deelname aan Runexpected moet je minimaal 10 jaar zijn. Deelnemers tussen de 10 en 18 jaar mogen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene. Doe je mee samen met je kinderen? Dan betaal je €35 per persoon! Stuur een mailtje naar runexpected@outlook.com en ontvang van ons een kortingscode.

 

Doe mee!
Bekijk alle

RUNEXPECTED 2022 was een groot succes!

11-11-2022 | 10:13 Op 21 mei 2022 vond de eerste editie van RUNEXPECTED plaats, de meest onvoorspelbare run van Nederland. Het was een geweldige dag vol obstakels, verrassingen en een spectaculaire opbrengst van uiteindelijk 102.241 euro.  En we hebben goed nieuws, want RUNEXPECTED komt er weer aan! Op zaterdag 14 mei 2023 kun jij samen met je vrienden, familie, buren en kennissen meedoen aan de tweede editie deze onvergetelijke run. Schrijf je in, laat je sponsoren en let’s beat NF! De opbrengst komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek om tumoren bij kinderen tegen te gaan.  
Lees meer
Bekijk alle
€ 15

Anoniem

28-11-2022 | 00:56 Aan: LET'S BEAT NF FOR MACE 💙