RUNEXPECTED - ZATERDAG 21 MEI 2022 -

NF (Neurofibromatose) is een onvoorspelbare rotziekte. Om NF de wereld uit te helpen organiseert LET'S BEAT NF op 21 mei 2022 - 'RUNEXPECTED' - De meest ónvoorspelbare run van Nederland! Een onzeker avontuur, vol onverwachte situaties en tegenslagen. Wordt het voor jou onvoorspelbaar uitdagend? Onvoorspelbaar ingewikkeld? Of gewoon onvoorspelbaar leuk?

In Nederland worden 1 op 3000 kinderen geboren met NF. Kenmerkend voor deze ziekte is de ongeremde groei van tumoren, die o.a. botvergroeiingen, blindheid, dwarslaesie, verstikking en kanker veroorzaken. NF is heel onvoorspelbaar en betekent: een leven lang onzekerheid.

Mensen met neurofibromatose zijn overlevers, knokkers die zich niet zonder slag of stoot gewonnen geven. Doe op 21 mei mee met RUNEXPECTED en ga de meest ónvoorspelbare run van Nederland aan. Schrijf je in, zoek sponsoren en geef je niet zomaar gewonnen!

Tijden de run leg je zo tussen de 5 en 8 kilometer af. Denken we. Maar het zou zomaar anders kunnen lopen...

Alle donaties komen 100% ten goede aan wetenschappelijk onderzoek om tumoren bij kinderen te stoppen.

Let's beat NF! 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. 

Waarom meedoen?

  • Een spectaculair runevenement dat op geen enkel ander evenement lijkt.
  • Op een prachtige en goed bereikbare locatie, ergens in de buurt van Amsterdam.
  • Ook na de run kun je rekenen op onvoorspelbare belevenissen, je hebt na afloop ábsoluut iets bijzonders meegemaakt.

Het inschrijfgeld bedraagt €50,-

Voor deelname aan Runexpected moet je minimaal 12 jaar zijn. Deelnemers tussen de 12 en 18 jaar mogen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene. Voor een minderjarige die samen met een volwassene meedoet hanteren wij een speciaal tarief. Zij krijgen 30% korting en betalen dus samen €70,-. Ga jij samen lopen en wil je gebruik maken van deze korting? Neem dan, voordat je gaat inschrijven, contact op via runexpected@outlook.com en geef aan wie jullie zijn en waarom jullie meedoen. Hierna ontvang je een persoonlijke kortingscode die je bij het inschrijven kunt gebruiken.


Uiteraard houden we ons tijdens het evenement aan de corona-richtlijnen die voor evenementen gelden.

 

Start actie
Bekijk alle
€ 150

Anoniem

24-01-2022 | 19:49