H

Happy & healthy moms

'Lets beat NF' met de Foodilove wandelchallenge!

Runexpected begint over:

van totaal € 5.000 (0%)

Op 26 mei sta ik klaar voor de derde editie van Runexpected, de meest onvoorspelbare run van Nederland! Een avontuur vol onzekerheden, onverwachte situaties en tegenslagen, allemaal met een doel: Neurofibromatose (NF) onder de aandacht brengen en geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek.

In mijn familie hebben we dagelijks te maken met NF, een ziekte waarvan meer dan 85% van onze omgeving nog nooit heeft gehoord. Begrijp jij het belang van het verspreiden van bewustzijn over deze rotziekte?

Nu is het moment aangebroken dat ik hier verandering in wil brengen, en daar heb ik jouw hulp hard bij nodig!

Lets beat NF wandelchallenge
Ben jij een moeder die klaar is om weer lekker te gaan bewegen,je energiek te voelen, vol zelfvertrouwen te stralen en bovenal, samen met mij een bijdrage te leveren aan het bestrijden van tumoren bij kinderen?

Doe dan mee met de Foodilove #letsbeatnf wandelchallenge. Het is simpel: doe een donatie, wandel mee en zet je in voor een goed doel.

Stuur na je donatie een mail via: marleen@foodilove.nl of een berichtje via social media. Dan zorg ik ervoor dat jij direct toegang krijgt tot de wandelchallenge. 
Bekijk alle
€ 45 30-01-2024 | 22:27