Team Daan ontvangt cheque statiegeldactie Albert Heijn

06-04-2024 | 18:15

Wauw, sprakeloos en wat bijzonder!!!

Lieve allemaal,

In de gehele maand maart hebben wij als team bij de emballage van de Albert Heijn in Dongen ons team mogen promoten en laten sponsoren via statiegeld flesjes.

Wie had dat durven dromen, van allerlei kanten kregen wij statiegeld flessen aangeleverd. Via de Heilig Hart school, die zelfs posters in de school hadden opgehangen om nog meer bekendheid aan ons team te geven. Kinderen uit de klas van Tim, die 2 middagen in de wijk flessen hebben ingezameld. De collega’s van het laboratorium uit het ETZ die een inzamelingspunt hebben gecreëerd zodat ik elke week een volle zak weer mee naar huis kon nemen. Er kwamen zelfs hele zakken met flessen uit Breda!!! Ook familie en vrienden hielpen mee.

Op vrijdag 5 april zijn wij uitgenodigd door de Albert Heijn en hebben een mooie cheque met het geweldige bedrag van maar liefst: €392,- in ontvangst mogen nemen!!! Dit zijn heel veel flesjes die het samen tot een onvergetelijk mooi gebaar maken!

Nogmaals super dank jullie wel allemaal. En natuurlijk gaan wij proberen nog meer geld in te zamelen, maar dit gebaar voelt fantastisch. En op 26 mei gaan wij hier heel hard en vooral met heeeeel veeeeel plezier voor rennen: Team Daan Doet Het, rennen voor NF!!!!